Câteva cuvinte despre noi,

    După 15 ani de specializare  în Italia, din care cei mai mulţi ani i-am petrecut muncind în diverse pizzerii sau fast-food-uri, astfel acumulând suficientă experienţă pentru a desfășura această activitate, ne-am întors acasă la Buhuși.

   Am început această afacere în anul vara anului 2010, încet, timid, ca orice afacere de familie la început de drum, ulterior văzând că produsele noastre sunt apreciate, am început să ne modernizăm și să ne extindem.

   Drumul nu a fost ușor, ne-am lovit de fel de fel de obstacole, dar cu răbdare și calm am trecut peste. Din primele experienţe ne aducem acum aminte, cu un ușor umor (atunci nu a fost umor, a fost chiar critic, nu reușeam să vindem shaorma), că toată lumea solicita shaorma cu cartofi, noi nu înţelegeam cum, așa ceva nu se făcea în Italia, dar a trebuit să trecem la varianta mioritică „cu de toate”. 

   Pe parcurs am investit în echipamente moderne, am angajat oameni pregătiţi, am început să livrăm la domiciliu pe raza orașului și a localităţilor limitrofe. Am adăugat produse noi în meniu (am renunţat la unele), am încercat să fim în fiecare zi mai buni, mai onorabili.

   Ajungând în 2019 ne-am dat seama că ne lipsește ceva, că trebuie să venim cu ceva nou, cu altceva.
   Așadar am trecut la treabă și am creat o linie proprie cu 3 produse (deocamdată) de Pizza Congelată, cu livrare direct către magazine. Noi o producem, după reţetele noastre, și a doua zi o distribuim tot noi cu mașinile noastre. Distribuţia o facem în zona Moldovei cu mașini specializate de tip frigorific/congelator.

  În mare cam această este povestea noastră, iar dacă doriţi să ne cunoașteţi mai bine, vă invităm să urmăriţi articolul din publicaţia locală Buhusi.net. < click aici >

   

   Vă mulţumim !
că sunteţi clientul nostru, aţi fost sau poate o să deveniţi !

s.c. Alex & Rebecca s.r.l.
C.U.I. RO26903649,
Nr. R.C. J04/421/2010,
Str. Orbic nr.79C,
605100-Buhuși, Jud.Bacău.